top of page

Ons team

jouw en onze helden

Marcel Jansens

Innovatiecoach

  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn motivatie

Ik werk richting mijn droom om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met mensen die nog een lange weg te gaan hebben. 

In privé

In balans tussen sport, werk en thuis. Bezig bijtje met klussen in huis, rijden op de motor en lekker op pad met vrienden en familie.

Werkgerelateerd

Internationale werkervaring als Service Designer bij namen als Beema en Qzana (UAE) en grote Nederlandse namen als Schiphol, ANWB en a.s.r.. Altijd op zoek naar de uitdaging in projecten waarbij de toegevoegde waarde het grootst is. 

Heb jij één of meerdere van onze skills, aarzel dan niet en bel direct of stuur ons een bericht. 

Elvira Schotborgh

Recruiter/ Account Manager

  • LinkedIn Elvira

Mijn motivatie

Bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten bij Pitcho.me. Een trouw netwerk opbouwen van organisaties die met hun innovatievraagstukken helpen aan een gezamenlijk maatschappelijk doel.

In privé

Ik sport graag en ben een beetje competitief. In het weekend zoek ik gezelligheid op van vrienden en familie of kan ik goed tot rust komen tijdens een boswandeling met mijn gezin & hond.

Werkgerelateerd

Hospitality-minded! Ik kom uit de uitzendwereld specifiek voor de Horeca. Werven, selecteren, trainen en begeleiden van barista's als Consultant. Vervolgens ingevlogen als Accountmanager Hospitality. Deze ruime en brede ervaring kan ik bij Pitcho.me volledig benutten!

Jaleesa Panhuis

Service Designer

  • LinkedIn Jaleesa

Mijn motivatie

Mijn kennis en passie overbrengen op zo veel mogelijk mensen, zodat iedereen inziet hoe design thinking je leven zowel privé als zakelijk makkelijker kan maken.

In privé

Buiten werktijden vind je mij waarschijnlijk in een dansstudio, op een festival of op mijn motor. Verder kroel ik veel met mijn huisdieren en ben ik elk jaar wel in Amerika te vinden. 

Werkgerelateerd

Ik ben mijn werkcarrière begonnen bij DEPT als Service Manager en vervolgens als UX'er aan de slag gegaan. Inmiddels werk ik voor Nationale Nederlanden en als Service Designer bij Pitcho. Mijn focus is het opzetten van Pitcho.me en het bedenken en uitwerken van trainingen. Daarnaast heb ik ook opdrachten mogen doen voor klanten als VKG en ANWB.

bottom of page